Blogit ja uutiset

Siivousalan työtä tarjolla

26.06.2020

Emilia Nordquist

Tarjolla erilaista siivousalan työtä

Haluamme muuttaa maailmaa

Mintti syntyi alunperin ajatuksesta: ”Jos saisin päättää, tekisin tämän toisin". Halusin tuulettaa siivousalan ajatuksia ja käsitteitä. Mintillä tärkeintä on asenne. Asenne työtä ja asenne toisia kohtaan. Me haluamme, että meillä viihdytään ja olemme valmiita laittamaan kaiken likoon sen edestä. Keskinäinen tunnelmamme heijastuu tekemiseen ja sitä kautta asiakkaisiin, siksi se on niin tärkeää.

Työyhteisössämme saat ottaa vastuuta omasta työstäsi, ideoida ja kehittää sekä työtapoja että toimintatapojamme. Emme ole hierarkisia, vaan yhteisö, joka puhaltaa yhteen hiileen. Kaikesta saa ja voi puhua. Omasta mielestäni parhainta tässä työssä on asiakkaat ja työn liikkuvuus.

Tässä työpaikassa et kangistu läppärin äärelle, vaan saat runsaasti hyötyliikuntaa samalla tienaten. Asiakkaiden kohtaaminen on kuitenkin työn suola. Tänä päivänä asiakkaat osaavat todella arvostaa lisääntynyttä vapaa-aikaansa palveluidemme ansioista. On erittäin motivoivaa tehdä työtä, jota asiakkaat arvostavat.

Siivousalan työtä tarjolla

Kaipaamme lisää ihmisiä, jotka haluavat muuttaa kanssamme maailmaa. Mintillä luotetaan ihmisiin ja annetaan vastuuta. Pääset vastaamaan itsenäisesti yritys- ja kotiasiakkaidemme tilojen puhtaanapidosta. Toisaalta autamme ja tuemme sinua vahvasti, jotta sinulla on mahdollisuus loistaa työssäsi. Jokainen minttiläinen perehdytetään huolella sekä työhön että työyhteisöön.

Jokainen minttiläinenhän on tavallaan kävelevä käyntikorttimme, joten satsaamme kaikkemme viihtymiseesi. Uskomme, että vain työntekijöihin panostamalla voimme menestyä. Loistava asiakaskokemus kumpuaa ihmisistä, jotka ovat motivoituneita.

Kaikenlainen toiminnan kehittäminen on sydäntämme lähellä ja siksi pääset halutessasi muotoilemaan toimintaamme niin paljon kuin haluat. Se ei ole suinkaan pakollista, mutta meillä siihen kannustetaan ja tätä aktiviisuutta arvostetaan. Tällä hetkellä kaipaamme vahvistusta erityisesti iltaan painottuvaan työhön, mutta muitakin paikkoja on avoinna.

Jos kiinnostuit, laita hakemus sisään!

Jos moderni, kasvuhakuinen ja kehityshaluinen yritys kiehtoo mieltäsi, ole yhteydessä meihin! Siivousalan työtä olisi tarjolla ja otamme mielellämme vastaan avoimia hakemuksia. Tärkeintä ei ole laaja työkokemus, vaan oikea asenne ja halu olla mukana modernissa ja eteenpäinmenevässä työyhteisössä. Laita siis rohkeasti lyhyt kuvaus itsestäsi ja kerro miksi sinä haluaisit työskennellä Mintillä. Kerro myös miten usein ja miten paljon haluat työskennellä. Etsimme sekä koko-, että osapäiväisiä työntekijöitä joukkoomme.

Mukavaa & raikasta kesää kaikille!

p.s. Voita jättää hakemuksen vapaamuotoisena sähköpostitse osoitteeseen hello@minttisiivous.fi :)

Uusi siivousyritys on syntynyt: Mintti Siivous

29.05.2020

Emilia Nordquist

Uusi siivousyritys on syntynyt!

On ollut mahtavaa huomata, että viime aikoina siivousalan arvostus on noussut. Maailman tapahtumat ovat myös herättäneet monet huomaamaan kuinka hyvä hygieniataso meillä on Suomessa. Se on kivijalka, jonka päälle esimerkiksi laadukas terveydenhuolto rakentuu. Hygienian rakentaminen ja ylläpito vaatii siivousalan ammattilaisia. Miksi taas yksi uusi siivousyritys?

Siivousala on asiantuntija-ala

Kun mietit siivoustyötä tekevää, et välttämättä ajattele mielessäsi asiantuntijatehtävässä toimivaa henkilöä. Asiantuntijuus yhdistetään helpommin insinööritieteisiin tai vaikkapa teknologia-alaan. Hygienian luominen ja ylläpito perustuu kuitenkin ammattitaitoon siinä missä mikä tahansa muukin ala. Haluamme työllistää ihmisiä, jotka tuntevat ylpeyttä ja halua kehittyä paremmiksi ammatissaan. Tiesitkö, että siivoaminen on kehollesi terveellisempää kuin toimistotuolilla istuminen?

Mintti haluaa toimia vastuullisesti

Uskon vahvasti, että ekologisemmat valinnat ovat tulleet jäädäkseen. Ekologisuus on ”uusi normaali”. Olen itse henkeen ja vereen ulkoilmaihminen. Luonto ja etenkin saaristo ovat minulle tosi tärkeitä vapaa-ajalla. Lapsuudesta asti kaikki kesät ovat kuluneet keskellä saaristomme monimuotoista luontoa. Vuosien saatossa on ollut surullista huomata miten niin kalakannat kuin lintukannat ovat vähentyneet ja esimerkki sinilevä rehevöitymisen seurauksena on joka kesäinen ongelma.

Siksi Mintti Siivous Oy käyttää mahdollisimman biohajoavia tuotteita toimituksissaan ja pyrkii aina suosimaan “vihreitä valintoja” mahdollisuuksien mukaan. Haluan positiivisessa hengessä haastaa koko toimialaa kiinnittämään huomioita vastuullisuuteen. Oikeanlaiset aineet ovat turvallisempia, ekologisempia ja sopivat paremmin esimerkiksi allergiasta kärsiville. Haluan jättää jälkipolville puhtaamman ja ekologisemman perinnön. Tilojen kaikki asukit, niin lapset, aikuiset kuin lemmikitkin, kiittävät!

Uusi siivousyritys tarjoaa sinulle

Haluamme tarjota sinun kodillesi tai työtiloillesi turvallisuutta, ekologista puhtautta ja sinulle lisää aikaa. Yksi asiakkaistamme totesi, että hän on kollegoidensa kanssa alkanut siistimään toimiston jälkiä tehokkaammin, koska puhtaista työtiloista on nautittu niin paljon käyntimme jälkeen. Ja tässä minusta piilee asian ydin – puhtaat ja siistit tilat ympärillä inspiroivat niin kotona kuin työssä. Puhtaissa tiloissa työskentelystä tulee tehokkaampaa. Siisti koti antaa mahdollisuuden käyttää arvokas vapaa-aika, vaikkapa harrastuksiin.

Me haluamme antaa sinulle tähän mahdollisuuden.