Siivouspalvelut

Alta löydät erilaiset siivouspalvelumme, niin kotiin kuin yrityksillekin.

Toimistosiivous

Toimistosiivous pitää yrityksesi toimitilat puhtaana. Räätälöimme tarkasti tarpeidesi mukaisen siivousohjelman ja huolehdimme siisteyden ylläpidosta sovittuina aikoina. Me olemme joukko reippaita, luotettavia ja nykyaikaisia siistijöitä. Toimistosiivous pitää tyypillisesti sisällään roskisten tyhjennykset, työpöytien puhdistuksen, tiskeistä huolehtimisen, keittiötilojen siivoukset,vessojen siivouksen ja paperien täydentämiset sekä desinfiointipesut. Tarjoamme kaikki siivouspalvelut toimitiloihisi. Kysy lisää!

Ravintolasiivous

Ravintola on vaativa ympäristö siisteyden näkökumasta. Ravintolan asiakkaat edellyttävät yleistä siisteyttä ja erinomainen hygieniä on erottamaton osa ravintolailmapiiriä. Olemme rutinoituneita huolehtimaan ravintolatilojen siisteydestä, joten voit turvallisesti ulkoistaa siisteyden ja hygienian ylläpitotarpeesi meille. Ota yhteyttä, niin kerromme mielellämme lisää.

Lattianvahaukset

Säännöllinen lattioiden vahaus pidentää lattioiden ikää ja vahauksen avulla voidaan saavuttaa huonokuntoiseenkin lattiaan uusi raikas ilme. Lattioiden vahaus aloitetaan aika esitöillä, johon kuuluu lattioiden huolellinen puhdistus sekä vanhan vahan poisto. Esitöiden jälkeen lattiaan levitetään uusi asiakkaan lattiapinnoille soveltuva vaha.

Ikkunoidenpesu

Ikkunoiden pesu on työläs ja jos ihan totta puhutaan hieman ärsyttävä askare, erityisesti jos ikkunat ovat hankalan muotoisia tai sijaitsevat hankalissa paikoissa. Ilmassa leijaileva katu- ja siitepöly muuttavat ikkunat sameiksi ja niiden puhdistaminen tulee ajankohtaiseksi erityisesti keväällä valon lisääntyessä.

Desinfiointipesu

Desinfiointipesu on lisäpalvelu, jonka tarjoamme koti- ja toimitilasiivousten yhteydessä. Desinfiointipesun aikana käymme, puhtaat jo siivotut pinnat läpi desinfioivalla pesuaineella.

Muuttosiivous

Muuttosiivous on tuttua puuhaa jokaiselle, joka on joskus muuttanut. Uusi koti on lähes aina siivottava entisen asukkaan tai esimerkiksi remontin jäljiltä, ennen kuin muuttokuorma tuodaan paikalle ja vanhan kodin loppusiivous on tehtävä vaikka muuttokuorman purku uudessa kodissa jo houkuttelisikin.