Desinfiointipesu

Desinfiointipesu – erityistä huomiota hygieniaan

Desinfiointipesu on palvelu, jonka tarjoamme koti- ja toimitilasiivousten yhteydessä. Desinfiointipesun aikana käymme läpi puhtaat jo siivotut pinnat desinfioivalla pesuaineella.

Desinfiointipesu on tarpeen erityisesti, mikäli kodissa tai toimitiloissa kirtää sitkeä pöpö ja halutaan varmistaa, että pinnat saadaan erityisen puhtaaksi.
Desinfiointisiivous on edullinen ja vaivaton tapa pienentää tartuntariskiä. Desinfiointipesu on suositeltavaa tehdä aika ajoin hyvän hygieniatason ylläpitämiseksi ja tartuntariskien minimoimiseksi. Terve ihminen on iloinen ja toimelias.

Desinfiointipesun yhteydessä ammattilaisemme puhdistavat asianmukaisilla työvälineillä tartuntapintoja esimerkinä tasot, WC-tilat ja ovenkahvat.
Suoritamme desinfiointipesuja arkisin ja lauantaisin. Ota yhteyttä meihin, toimimme tarvittaessa nopealakin aikataululla.

Desinfioidaanko tilat minttiin?

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimistosiivous

Huolellisesti tehty toimistosiivous on korvaamaton osa toimistoelämän arkea ja lisää työntekijöiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta työpaikalla. Esimerkiksi huolellisella ovenkahvojen, sosiaalitilojen, kuten keittiön ja WC:n puhtaanapidolla voidaan merkittävästi vähentää tartuntatautien leviämistä työpaikoilla.

Kotisiivous

On monia hyviä syitä tilata kotisiivous. Ulkoistamalla kotisi siivouksen ammattilaiselle saat lisää aikaa itsellesi ja perheellesi tai muuten vain helpotat arkeasi. Kotisiivouksen voi myös tilata esimerkiksi iäkkään läheisen arjen tueksi.

Ravintolasiivous

Ravintolasiivous palvelee henkilökunnan lisäksi myös yrityksesi asiakasta ja vaikuttaa merkittävästi asiakkaiden viihtyvyyteen sekä turvallisuuteen, osana asiakaskokemusta.