Ravintolasiivous

Ravintolasiivous

Ravintolasiivous palvelee henkilökunnan lisäksi myös yrityksesi asiakasta ja vaikuttaa merkittävästi asiakkaiden viihtyvyyteen sekä turvallisuuteen, osana asiakaskokemusta.

Ravintolasiivous ei ole vain ruokaravintoloille

Palvelemme ravintoloiden lisäksi myös erikokoisia kahviloita ja anniskeluravintoloita. Ravintolasiivous perustuu aina yhdessä asiakkaan kanssa rakennettuun siivoussuunnitelmaan, jossa huomioidaan kaikki tiloihin liittyvät erityispiirteet sekä elintarviketurvallisuuteen ja sen lainsäädännön ja suositusten noudattamiseen liittyvät seikat.

Ravintolasiivoukseen voi sisältyä esimerkiksi:

  • Keittiötilojen siivous
  • Asiakastilojen siivous
  • Saniteettitilat
  • Henkilökunnan tilat kuten pukeutumis- ja taukotilat
  • Ikkunoiden pesu

Ravintolasiivous tapahtuu pääasiassa ravintolan aukioloaikojen ulkopuolella ja voi sisältää tavallisen ylläpitosiivouksen lisäksi esimerkiksi kuukausittain toistuvia lisäsiivouksia, jotka suunnitellaan aina yhdessä asiakkaan toiminnan mukaan.

Laitetaanko ravintola minttiin?

Pyydä tarjous!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lattiavahaukset

Säännöllinen lattioiden vahaus pidentää lattioiden ikää ja vahauksen avulla voidaan saavuttaa huonokuntoiseenkin lattiaan uusi raikas ilme. Lattioiden vahaus aloitetaan aika esitöillä, johon kuuluu lattioiden huolellinen puhdistus sekä vanhan vahan poisto. Esitöiden jälkeen lattiaan levitetään uusi asiakkaan lattiapinnoille soveltuva vaha.

Ikkunoiden pesu

Ulkoistamalla ikkunoiden pesun ammattilaisille varmistat, että ikkunat pestään oikeanlaisilla välineillä ja lopputuloksena on kirkkaat, raidattomat ikkunat.

Desinfiointipesu

Desinfiointipesu on lisäpalvelu, jonka tarjoamme koti- ja toimitilasiivousten yhteydessä. Desinfiointipesun aikana käymme, puhtaat jo siivotut pinnat läpi desinfioivalla pesuaineella.

Lattiavahaukset

Säännöllinen lattioiden vahaus pidentää lattioiden ikää ja vahauksen avulla voidaan saavuttaa huonokuntoiseenkin lattiaan uusi raikas ilme.