Uusi siivousyritys on syntynyt!

29.05.2020

On ollut mahtavaa huomata, että viime aikoina siivousalan arvostus on noussut. Maailman tapahtumat ovat myös herättäneet monet huomaamaan kuinka hyvä hygieniataso meillä on Suomessa. Se on kivijalka, jonka päälle esimerkiksi laadukas terveydenhuolto rakentuu. Hygienian rakentaminen ja ylläpito vaatii siivousalan ammattilaisia. Miksi taas yksi uusi siivousyritys?

Siivousala on asiantuntija-ala

Kun mietit siivoustyötä tekevää, et välttämättä ajattele mielessäsi asiantuntijatehtävässä toimivaa henkilöä. Asiantuntijuus yhdistetään helpommin insinööritieteisiin tai vaikkapa teknologia-alaan. Hygienian luominen ja ylläpito perustuu kuitenkin ammattitaitoon siinä missä mikä tahansa muukin ala. Haluamme työllistää ihmisiä, jotka tuntevat ylpeyttä ja halua kehittyä paremmiksi ammatissaan. Tiesitkö, että siivoaminen on kehollesi terveellisempää kuin toimistotuolilla istuminen?

Mintti haluaa toimia vastuullisesti

Uskon vahvasti, että ekologisemmat valinnat ovat tulleet jäädäkseen. Ekologisuus on ”uusi normaali”. Olen itse henkeen ja vereen ulkoilmaihminen. Luonto ja etenkin saaristo ovat minulle tosi tärkeitä vapaa-ajalla. Lapsuudesta asti kaikki kesät ovat kuluneet keskellä saaristomme monimuotoista luontoa. Vuosien saatossa on ollut surullista huomata miten niin kalakannat kuin lintukannat ovat vähentyneet ja esimerkki sinilevä rehevöitymisen seurauksena on joka kesäinen ongelma.

Siksi Mintti Siivous Oy käyttää mahdollisimman biohajoavia tuotteita toimituksissaan ja pyrkii aina suosimaan “vihreitä valintoja” mahdollisuuksien mukaan. Haluan positiivisessa hengessä haastaa koko toimialaa kiinnittämään huomioita vastuullisuuteen. Oikeanlaiset aineet ovat turvallisempia, ekologisempia ja sopivat paremmin esimerkiksi allergiasta kärsiville. Haluan jättää jälkipolville puhtaamman ja ekologisemman perinnön. Tilojen kaikki asukit, niin lapset, aikuiset kuin lemmikitkin, kiittävät!

Uusi siivousyritys tarjoaa sinulle

Haluamme tarjota sinun kodillesi tai työtiloillesi turvallisuutta, ekologista puhtautta ja sinulle lisää aikaa. Yksi asiakkaistamme totesi, että hän on kollegoidensa kanssa alkanut siistimään toimiston jälkiä tehokkaammin, koska puhtaista työtiloista on nautittu niin paljon käyntimme jälkeen. Ja tässä minusta piilee asian ydin – puhtaat ja siistit tilat ympärillä inspiroivat niin kotona kuin työssä. Puhtaissa tiloissa työskentelystä tulee tehokkaampaa. Siisti koti antaa mahdollisuuden käyttää arvokas vapaa-aika, vaikkapa harrastuksiin.

Me haluamme antaa sinulle tähän mahdollisuuden.