Toimistosiivous

Toimistosiivous – anna meidän laittaa toimistosi minttiin

Huolellisesti tehty toimistosiivous on korvaamaton osa toimistoelämän arkea ja lisää työntekijöiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta työpaikalla. Esimerkiksi huolellisella ovenkahvojen, sosiaalitilojen, kuten keittiön ja WC:n puhtaanapidolla voidaan merkittävästi vähentää tartuntatautien leviämistä työpaikoilla.

Toimistosiivouksen tarpeet vaihtelevat hieman vuodenajan mukaan ja otamme muuttuvat tarpeet huomioon aina siivousta suunnitellessamme.

Meillä toimistosiivous alkaa aina ammattilaisemme toteuttamalla siivoussuunnitelmalla, jossa huomioidaan kaikki asiakkaan toiveet. Yksilöllinen siivoussuunnitelma auttaa työntekijöitämme huomioimaan tilojenne erityistarpeet ja takaamaan erinomaisen työnjäljen jokaisella siivouskerralla.

Toimistosiivoukseen sisältyy esimerkiksi:

  • Roska-astioiden tyhjennys
  • Työpöytien puhdistus
  • Pölyjen pyyhintä
  • Keittiön siivous ja tiskihuolto
  • WC-tilojen puhdistus
  • Ikkunoiden ja sisälasien pesu
  • Laittoiden puhdistus imuroimalla ja pyyhkimällä

Toimistosiivous tapahtuu pääasiassa ilta-aikaan, toimistoaikojen ulkopuolella. Tavallisen toistuvan ylläpitosiivouksen lisäksi voimme yhdessä suunnitella tiloihisi esimerkiksi kuukausittaisia lisäsiivouksia.

Laitetaanko toimistosi minttiin?

Pyydä tarjous!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Ravintolasiivous

Ravintolasiivous palvelee henkilökunnan lisäksi myös yrityksesi asiakasta ja vaikuttaa merkittävästi asiakkaiden viihtyvyyteen sekä turvallisuuteen, osana asiakaskokemusta

Ikkunanpesu

Ulkoistamalla ikkunoiden pesun ammattilaisille varmistat, että ikkunat pestään oikeanlaisilla välineillä ja lopputuloksena on kirkkaat, raidattomat ikkunat.

Muuttosiivous

Ulkoistamalla muuttosiivouksen ammattilaiselle helpotat, jo valmiiksi stressaavaa ja aikaavievää muuttoa ja varmistat, että siivous sekä uudessa että vanhassa kodissa on tehty hyvin.

Desinfiointipesu

Desinfiointipesu on lisäpalvelu, jonka tarjoamme koti- ja toimitilasiivousten yhteydessä. Desinfiointipesun aikana käymme, puhtaat jo siivotut pinnat läpi desinfioivalla pesuaineella.