Kotisiivous – koti minttiin!

Kiireinen elämäntyyli on yhä useammalle arkipäivää. Kodin siivoamiselle voi olla vaikea löytää aikaa ja energiaa. Onneksi kotisiivous on kokenut viime vuosina vallankumouksen. Kotisiivouksen hankkiminen palveluna on nykyisin arkipäivää ja se mahdollistaa aikasi käyttämisen johonkin muuhun. Voit tilata kotisiivouksen myös esimerkiksi iäkkään läheisesi arjen tueksi.

Kotisiivous aloitetaan aina ammattilaisemme tekemällä arviointikäynnillä. Arviointikäynnin avulla varmistamme, että kotisi siivoamiseen varataan riittävästi aikaa ja että meille syntyy yhteinen käsitys siitä, mitä kotisi siivoukselta edellytät. Arviointikäynnin perusteella koostamme kodillesi yksilöidyn siivoussuunitelman, jossa määritellään siivousväli, siivouksen pituus ja muut osa-alueet.

Koti on meille kaikille tärkeä ja henkilökohtainen paikka. Siksi kunnioitamme toiveitasi ja tarjoamme turvallisen palvelusuhteen. Kotisiivous suoritetaan tutun, kotisi erityispiirteet tuntevan siivoojan toimesta. Kotisiivous on useimmiten osa toistuvaa perus- ja ylläpitosiivousta, jolla kotisi perussiisteyttä ylläpidetään kätevästi palveluna. Kotisiivous on myös lahja, jota osaavat arvostaa kaikki. Se on melkein kuin lahjoittaisi vapaa-aikaa ihmiselle, josta välität.

Kotisiivouksen aikana voimme esimerkiksi:

  • Imuroida ja pestä lattiapinnat
  • Pyyhkiä kodin pinnat
  • Puhdistaa roskiskaapin
  • Tuulettaa kodin tekstiiliit kuten petivaatteet ja matot
  • Hoitaa liinavaatteiden vaihdon
  • Pestä wc- ja kylpytilat
  • Pestä saunan

Nykyisin suosittu palvelu on kausisiivous. Kausisiivous on yleensä 2-4 kertaa vuodessa suoritettava kattavampi siivouskerta, jolloin tehdään harvemmin tarvittavia siivoustoimenpiteitä. Esimerkkejä kausisiivouksen usein kuuluvista osa-alueista ovat desinfiointipesut ja ikkunoiden pesut. Mikäli sinulla on jokin erityistarve siistimisen osalta, ole rohkeasti meihin yhteydessä.

 

Miltäs kuulostaa? Laitetaanko koti minttiin?

Pyydä tarjous!

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Lattiavahaukset

Säännöllinen lattioiden vahaus pidentää lattioiden ikää ja vahauksen avulla voidaan saavuttaa huonokuntoiseenkin lattiaan uusi raikas ilme.

Lattioiden vahaus aloitetaan aika esitöillä, johon kuuluu lattioiden huolellinen puhdistus sekä vanhan vahan poisto. Esitöiden jälkeen lattiaan levitetään uusi asiakkaan lattiapinnoille soveltuva vaha.

Ikkunapesu

Ulkoistamalla ikkunoiden pesun ammattilaisille varmistat, että ikkunat pestään oikeanlaisilla välineillä ja lopputuloksena on kirkkaat, raidattomat ikkunat.

Muuttosiivous

Muuttosiivous on tuttua puuhaa jokaiselle, joka on joskus muuttanut. Uusi koti on lähes aina siivottava entisen asukkaan tai esimerkiksi remontin jäljiltä, ennen kuin muuttokuorma tuodaan paikalle ja vanhan kodin loppusiivous on tehtävä vaikka muuttokuorman purku uudessa kodissa jo houkuttelisikin.

Desinfiointipesu

Desinfiointipesu on lisäpalvelu, jonka tarjoamme koti- ja toimitilasiivousten yhteydessä. Desinfiointipesun aikana käymme, puhtaat jo siivotut pinnat läpi desinfioivalla pesuaineella.