Töihin Mintti Siivous Oy:lle

Töihin Mintti Siivous Oy:lle

Uskomme, että siivousalan on korkea aika muuttua. Etsimme joukkoomme lisää henkilöitä, jotka haluavat kehittyä, ovat ylpeitä työstään ja haluavat löytää samanhenkisen työporukan. Tarjoamme ympäristön, jossa ei ole turhia pomoja tai pomottelua ja koko toiminta perustuu keskinäiseen luottamukseen.

 

Uskomme, että kunnollinen perehdytys ja jatkuva oppiminen ovat tärkeitä työssäviihtymisen motivaattoreita palkan ja muiden etujen ohella. Sen vuoksi panostamme kaikkemme työntekijäkokemukseen. Kaikki lähtee ihmisten kuuntelemisesta ja ideoiden jalostamisesta yhteiseen käyttöön. Yhdessä kehitetty toimintatapa palvelee kaikkia ja uskomme sen rakentavan parempaa työkulttuuria.

 

Haluaisitko sinä töihin Suomen siisteimpään työpaikkaan?

Haemme nyt:

Etsitko erilaista siivousalan työpaikkaa? Tulit oikeaan paikkaan! Katso alta avoimet paikat tai lähetä avoin hakemus: hello@minttisiivous.fi

Tule töihin Mintti Siivoukselle

Mintti tarjoaa sinulle

  • Modernin johtamiskulttuurin – ei pomoja tai pomottelua
  • Ympäristön, jossa saat olla oma itsesi
  • Mahdollisuuden kehittää itseäsi aktiivisesti
  • Kilpailukykyisen palkan etuineen
  • Paikan, jossa ideoitasi arvostetaan

Melko Mintti työpaikka

Mintti Siivous on perustettu pyyhkiäkseen pois ummehtuneet käsitykset siivousalasta. Siivoaminen on paitsi terveellistä hyötyliikuntaa, myös katoavaa asiantuntijuutta. Hyvin hoidettu siivous palkitsee tekijänsä ja asiakkaan. Vastuullisesti valituilla pesuaineilla siistitty koti tai toimisto on myös turvallisempi paikka ihmisille ja eläimille. Olemme joukko ihmisiä, joille puhtaus on intohimo ja työnjäljestä paistaa ammattiylpeys.

Mintti ei ole pelkkä paikka, se on asenne. Haluamme luoda ympäristön, jossa viihdytään. Sen vuoksi Mintti tarjoaa kaikille työntekijöilleen myös mahdollisuusen päästä yrityksen omistajaksi. Haluamme luoda yhdessä tarinan, jonka toteuttamiseen kaikilla halukkailla on mahdollisuus.

Avoimet työpaikat

Ilmoitettu 21.07.2020

Tarjolla työpaikka: siivooja Turku

Mintti työpaikka tarjolla! Etsimme kasvavaan yritykseemme lisää henkilöitä, jotka haluavat yhdistää itsensä kehittämisen, hyötyliikunnan ja ansaitsemisen. Asenne ja halu kehittyä työssä on tärkeintä, opastamme lopun sinulle kädestä pitäen. Annamme sinulle vastuuta ja vapauksia. Haluamme toimia vastuullisesti myös ympäristöä kohtaan, siksi valitsemme mm. pesutavamme ja -aineemme tarkoin. Tule mukaamme muuttamaan käsityksiä siivousalasta.

Sijainti:

Turun seutu

Työaika:

Osa-aikainen / kokopäiväinen

Palkkaus:

TES+

Työyhteisö:

Melko Mintti

Kiinnostuitko?

Soita tai laita sähköpostia, kerromme mielellämme lisää toiminnastamme.

Vapaamuotoisen hakemuksen voit lähettää alla olevilla tiedoilla.