Mintin tarina

Tervetuloa laittamaan paikat minttiin!

Haluamme hävittää ummehtuneet käsitykset siivousalan palveluista. Olemme turkulainen yrittäjävetoinen yritys- ja kotisiivouspalveluyritys. Tarjoamme avuksesi joukon siivousalan ammattilaisia, jotka haluavat luoda sinulle viihtyisämmän kodin tai työpaikan.

Päätös lähteä yrittäjäksi kypsyi hiljalleen vuosien varrella, kun seurasin vierestä pienempien ja suurempien siivousalan toimijoiden haasteita. Työntekijöiden motivoiminen, laadukkaan työnjäljen ylläpitäminen ja pitkien asiakassuhteiden luominen ja vaaliminen ovat minusta asioita, joissa alalla on rutkasti varaa parantaa. Halusin luoda modernin työyhteisön, jossa ammatissaan kehittymään pyrkivä ammattilainen voi motivoitua ja viihtyä. Sellaisen, joka välittää paitsi toisistaan myös asiakkaistaan ja ympäröivästä maailmasta.

Ekologisuus on minulle itsestääselvä valinta ja koen, että yritysten pitää kantaa vastuunsa asiassa. Haluamme tarjota siivousalan palveluita, joissa suositaan mahdollisimman turvallisia aineita niin ihmisille, lemmikeille kuin ympäristöllekin. Haluamme luoda paitsi puhtaampia, myös turvallisempia koteja ja työpaikkoja.
Mintin yrittäjä Emilia

Työnjälki on asennekysymys

Siistijämme ovat koulutettuja ammattilaisia, joille puhtaus on intohimo ja työnjäljestä paistaa ammattiylpeys. Yhteistyömme kanssasi alkaa siivoussuunnitelman rakentamisesta. Siivoussuunnitelman avulla varmistamme, että toiveesi ja tilojesi erityispiirteet kirjataan ylös, siivoukseen varataan riittävästi aikaa ja oikeanlaiset välineet.

Haluamme varmistaa, että saat parasta mahdollista palvelua. Siksi meille on tärkeää kuulla, mitä mieltä olet saamastasi palvelusta ja voitkin olla varma, että kuulet meistä säännöllisesti!
Pistetäänkö paikat minttiin?
White border

Emilia Nordquist

Yrittäjä Mintti Siivous