Yrityssiivous

Yrityssiivous ylläpitää tilojesi viihtyvyyttä

Säännöllisen ja oikein toteutetun siivouksen avulla, kovassa käytössä olevat pintamateriaalit säilyvät parempana pidempään. Esimerkiksi kenkien mukana sisälle kulkeutuva sora kuluttaa lattiapintoja tarpeettomasti tiloissa, joissa kulkijoita on päivän aikana suuria määriä. Ylläpitosiivouksen avulla tilojen yleisilme pysyy puhtaana ja raikkaana!

Mitä yrityssiivoukseen sisältyy?

Meillä yrityssiivous perustuu aina yhdessä asiakkaan kanssa rakennettuun siivoussuunnitelmaan, jossa huomioidaan kaikki asiakkaan toiveet. Yksilöllinen siivoussuunnitelma auttaa työntekijöitämme huomioimaan tilojenne erityistarpeet ja takaamaan erinomaisen työnjäljen jokaisella siivouskerralla.

Tyypilliseen yrityssiivoukseen sisältyy esimerkiksi roska-astioiden tyhjennys, työpöytien puhdistus, wc- ja keittiötilojen siivous sekä tiskihuolto, paperien täydentäminen ja säännöllisesti tehtävät desinfiointipesut.

Ruokaravintola Niskan asiakaskokemus

”Olemme 70 paikkainen ruokaravintola. Henkilökunnan kokemus ja kapasiteetti ei riitä siivoukseen tekemiseen itse, joten halusimme ulkoistaa sen ja palkata siivousfirman tekemään sen puolestamme. Mintti Siivous Oy on ollut meidän mukana Niskan alusta asti, ja helpottanut paljon työtämme, kun meidän ei hektisen työpäivän jälkeen tarvitse jäädä itse siivoilemaan paikkoja, vaan tiedämme, että aamulla kun palaamme, meitä odottaa upeasti siivotut tilat ja pääsemme aloittamaan työmme puhtaalta pöydältä. Suosittelemme Mintti Siivousta muillekin, jos haluatte pitää paikkanne mintissä!” – ravintolapäällikkö Pub Niska Turku (niskaturku.com)

Miltäs kuulostaa? Laitetaanko toimisto minttiin?

Pyydä tarjous!

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Toimistosiivous

Huolellisesti tehty toimistosiivous on korvaamaton osa toimistoelämän arkea ja lisää työntekijöiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta työpaikalla. Esimerkiksi huolellisella ovenkahvojen, sosiaalitilojen, kuten keittiön ja WC:n puhtaanapidolla voidaan merkittävästi vähentää tartuntatautien leviämistä työpaikoilla.

Toimistosiivous

Huolellisesti tehty toimistosiivous on korvaamaton osa toimistoelämän arkea ja lisää työntekijöiden viihtyvyyttä ja turvallisuutta työpaikalla.

Ravintolasiivous

Ravintolasiivous palvelee henkilökunnan lisäksi myös yrityksesi asiakasta ja vaikuttaa merkittävästi asiakkaiden viihtyvyyteen sekä turvallisuuteen, osana asiakaskokemusta.

Lattiavahaukset

Säännöllinen lattioiden vahaus pidentää lattioiden ikää ja vahauksen avulla voidaan saavuttaa huonokuntoiseenkin lattiaan uusi raikas ilme.